Hvem er vi


Foto

Vi er en familie på 4, som består af Helle, Per og vores 2 voksne børn på 18 og 21 år. Vi bor på landet på en nedlagt landejendom i Vildmosen, nær Nørhalne i Nordjylland. Jeg (Helle) er opvokset i en familie med opdræt af små selskabshunde og da jeg flyttede sammen med min mand Per i 1988, havde Per 2 hunde. Senere fik vi en Labrador, som vi havde fornøjelse af i 10 år.

Foto

Igennem nogle gode venner som fik en beagle, begyndte vi at interesserer os for hvad det var for en hund, vi var helt solgt, sådan en hun måtte vi bare eje. I 2008 købte vi vores første Beagle – Free Stride´s Lucky Rescue (Fie), vi købte hende hos Kennel Free Stride, en dejlig hund med et rigtig godt og kærligt temperament. Vi begyndte at udstille, gå til lydighed og ringtræning. Fie elskede når hun var sammen med andre hunde, så vi ville gerne have en legekammerat til hende og vi har nu 5 beagler

Foto

Vores hunde er en del af familien, og det skal vores små hvalpe også være. Vores hvalpe bliver født i soveværelset og opvokser med en familie, gæster og andre hunde, de skal vænne sig til de forskellige lyde, såsom støvsuger, køkkenmaskiner osv. en god socialisering hos opdrætteren, er meget vigtigt. Vi er meget optaget af udstilling, vi træner Schweiss, går mange ture. Vi er meget aktive med vores hunde. 

Foto

 Vores målsætning for vores opdræt, er at lave gode racetypiske sunde hvalpe med et godt temperament. Dette gør vi ved en omhyggelig udvælgelse af de hunde vi vil bruge i vores avl. Jeg (Helle) har gennemført en lovpligtig – Hunde holder uddannelse og Jura/DKK modul v/Dansk Kennelklub.